Close-up foto av håndverker som måler opp tømmer på tak.

FLERE TJENESTER

Taktekker Frantzen tilbyr et bredt spekter av tjenester innen forskjellige områder i tilknytning til tak og terrasse, service og vedlikehold.

Takkontroll & Rapport

Ved bestilling av takrapport gjennomfører vi en mer grundig befaring av hele taket, samtlige detaljer og undertaket. Vi utarbeider deretter en rapport som inneholder beskrivelser av tilstanden, bildemateriale, samt tilhørende pris på anbefalte utbedringer.

Serviceavtale / Vedlikeholdsavtale

Taktekker Frantzen Eftf. AS tilbyr Serviceavtale eller Rammeavtale til profesjonelle aktører i Bergen. Det være seg Borettslag, Næringsbygg, Eiendomsaktører, Entreprenører eller Private Sameier.

Gjennom vår gunstige vedlikeholdsavtale er dere sikret faglig tilsyn av eiendommen hvert år. I tillegg til full kontroll på byggets tilstand, medfører avtalen rimeligere løsninger og raskere service.

Avtalen omfatter hovedsakelig taket til den respektive eiendom. Det være seg organisering/prosjektledelse av stillas, fasadearbeid, maling eller tømrerarbeid.

Det lønner seg alltid å være i forkant. Ta kontakt for å inngå en avtale.

Velux takvindu

Det er mange momenter som spiller inn når type takvindu velges. Riktig plassering og størrelse betyr mye for lys og plassfølelse i rommet.

Å sette inn vindu i taket er en krevende oppgave, hvor arbeidet skal gjøres nøye og riktig for å unngå lekkasjer.  Vi er sertifisert av Velux, og hjelper deg gjerne med en løsning som passer til ditt tak. Ta kontakt, så kommer vi på gratis befaring.

Mer informasjon om utvalget finner du på velux.no

Terrassearbeid

Taktekker Frantzen leverer og monterer solide og holdbare systemer for terrasser og balkonger.

PVC Terrassemembran og andre terrassebelegg av høy kvalitet og med lang levetid. Denne typen belegg hindrer problemer med fukt, mugg, råte og korrosjon.

I tillegg produserer og monterer vi alle typer tilhørende og nødvendige beslag.

Tømrerarbeid

Taktekker Frantzen utfører utvendig og innvendig tømrerarbeid i sammenheng med skifte av tak, påbygg, rekkverk, reparasjoner og bygging av terrasser.

Vinterarbeid

Taktekker Frantzen Eftf. AS har snøfreser og motiverte arbeidere, klare for hjelp til snømåking der det trengs. Enten det er inngangsparti, oppkjørsel, garasjetak, hyttetak eller tak til eiendommen som må måkes, eller istapper som må fjernes, kan det være viktig å bruke erfarne folk til slikt arbeid. Husk at huseier er ansvarlig for sikker ferdsel på/ved eiendommen.

Mur- og fasadearbeid

Vi samarbeider med eksperter på betongrehabilitering. Dersom du ønsker hjelp til fasadearbeid samtidig som taket renoveres, kan vi være behjelpelig. Enten det er sprekkdannelser, overfalser, bom, armeringsproblemer eller annet ved fasaden, grunnmuren eller balkongen.

Gratis Befaring

Taktekker Frantzen Eftf. AS gjennomfører gratis og uforpliktende befaring av taket til deres eiendom. Dette inkluderer tilsendelse av anbud på anbefalte tiltak eller pris på nytt tak.

Andre tjenester

Taktekker

Blikkenslager

Foto av bergenshus med matt oransje tak, sett fra takhøyde.