OM OSS

KORT OM EN LANG HISTORIE

Blikkenslager Frantz Frantzen, som senere skulle bli tildelt tittelen æresmedlem av Bergen Kobber- og Blikkenslagerlaug, startet bedriften vår i slutten av 1920-årene. Sønnen Eilif Frantzen som hadde vært med fra starten, overtok bedriften omkring midten av 50-tallet. På slutten av 60-tallet ansatte han svigersønnen Arthur V. Nordvik. I 1979 trakk Frantzen seg tilbake og overlot hele driften til Arthur Nordvik. Navnet på bedriften ble forandret til Blikkenslager E. Frantzen´s Eftf.

Gjennom årenes løp har firmaet opparbeidet seg et stort kunderegister og et velrenommert navn. Service, seriøsitet, erfaring og kvalitet gjennomsyrer alt vi foretar oss. Dette gjenspeiles i et stort antall fornøyde kunder som stadig vender tilbake.

EN MODERNE BEDRIFT

Siden 2007 har bedriften gjennomgått en betydelig omstrukturering og modernisering.

Vi har flyttet fra gamle, ærverdige Stølegaten til langt større lokaler i Glasskaret 1. Her er det gjerne ikke samme historiske sus som i Stølegaten, lokalene er langt mer egnet for å ivareta ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Bedriften drives nå av Jan Kenneth Frantzen Nordvik som er Arthur Nordvik sin eldste sønn, og heter i dag Taktekker Frantzen Eftf. AS. Hovedvirke er som det alltid har vært, blikkenslagerarbeid og taktekking.

Vi er i dag 18 ansatte med felles verdier, og som alle jobber mot samme mål; storfornøyde kunder via kvalitet og service til overkommelige priser.

VI PRODUSERER OG REPARERER

Med våre moderne, datastyrte knekkemaskiner kan vi produsere alt du som kunde måtte trenge av beslag. Det være seg skorsteinstekking, takhetter, sløysbeslag, skottrenner, skvettbeslag eller annet.

Det er viktig for oss kontinuerlig å utvikle både vår kunnskap, vårt utstyr og vår maskinpark, slik at vi til enhver tid kan etterkomme dine ønsker og tilfredsstille dine forventninger.

Enten du er profesjonell og besøker oss med målsatte tegninger av det du trenger, eller om du er privatkunde som trenger hjelp til både måltaking og produksjon, står våre dyktige fagfolk klar til å produsere det du ønsker.

HVORFOR VELGE TAKTEKKER FRANTZEN?

Det er veldig mange gode grunner til å velge Taktekker Frantzen Eftf. AS som leverandør til et oppdrag. Vi kunne ramset opp en rekke fordeler for deg som kunde, men syntes det er viktigere å vise konkrete grunner som ligger bak resultatene. Det som beviser at valget er riktig og trygt.

1

550 Vellykkede oppdrag i året

2

90 år i bransjen

3

Trygg og stabil økonomi

4

18 erfarne, lojale og fast ansatte fagarbeidere

5

Meget høy kundetilfredshet

6

Gode referanser og faste kunder

7

Fokus på HMS og sikkerhet

8

Innovativt og familiært miljø

9

Garanti & Kvalitetsbevis etter utført oppdrag

10

Før og etter bilde av taket

11

Eget unikt kompetansehevingsprogram for alle ansatte

12

Kontinuerlig modernisering og utvikling av bedriften

13

Våre ansatte har samarbeidet om å utvikle selskapets verdier.

Alle disse grunnene bør gi deg trygghet i valget av oss som leverandør. Det valget skal sikre deg best mulig kvalitet på arbeid som skal utføres og materialer som skal brukes, samt garanterer deg god service og riktig pris til gitt tid.

Les også

Karriere

Referanser